Köpa begagnad arbetsbil

Har du ett eget företag där du arbetar med skog och mark är en bra arbetsbil ett måste. Dock är det få mindre företag som har ekonomi nog att köpa en helt ny bil från tillverkaren. Dessutom är det många som upplever det onödigt och istället letar efter arbetsbilen på andrahandsmarknaden.

Det finns gott om bra och billiga begagnade arbetsbilar att välja mellan, men ska du använda bilen till vardag och till körning i terräng är viktigt att du väljer en med de rätta egenskaperna. Letar du efter tillbehör och utrustning till ditt skogsarbete kan du hitta det till mer eller mindre alla maskiner på rembutiken.se online. Här hittar du t.ex. drivremmar, sågkedjor och mycket mer. Dessutom kan du beställa allting med snabb leverans hem till din dörr.

Så väljer du rätt arbetsbil

Att hitta rätt arbetsbil begagnat är dock inte lika lätt som att hitta högkvalitativa och bra drivremmar. Därför har vi plockat fram våra absolut bästa tips på vad du bör ha i åtanke.

  • Välj en bil som är känd för att ha en utmärkt framkomlighet. Framkomlighet är A och O om du ska köra i terräng.
  • Fundera på om du vill ha en laddningsbar bil eller använda vanlig förbränningsmotor.
  • En bil som ska kunna användas till skogsbruk måste ha gott om utrymme. Se därför till att ha koll på bagageutrymme såväl som passagerarplatser.
  • Budget – hur mycket är du beredd att lägga på din bil?
  • På vintrarna kan det bli kallt i skogen. Vi rekommenderar att du väljer en bil med snabbt uppvärmningssystem.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*