Finansiera din begagnade bil – bästa tipsen

Det finns flera orsaker till varför du kan vara i behov av att köpa en ny bil. Det kan t.ex. handla om att du vill uppdatera den bil du har idag, att du ska köpa din allra första bil eller att du är i behov av en bil som är större, mindre, billigare, miljövänligare eller liknande.

Men för att köpa en bil behöver du pengar. Även om du väljer att köpa en begagnad bil från en bilhandlare kommer du att behöva ett sätt att finansiera ditt köp. Här nedan listar vi tre riktigt bra och unika tillvägagångssätt!

Panta guld och diamanter

Har du smycken som är av högt värde och som aldrig kommer till användning? Då kan du använda diamantbrev.se för att panta guld och andra smycken. Det enda du behöver göra är att beställa hem en guldpåse. Därefter skickar du in dina smycken och får dem sedan värderade. Om beloppet är tillräckligt högt för att du ska kunna köpa din bil kan du välja att panta smyckena och få pengarna utbetalda direkt!

Ansök om ett privatlån/billån

Har du en stabil ekonomi kan ett billån eller ett privatlån vara lösningen för dig. Att finansiera bilen med hjälp av ett lån är idag den vanligaste metoden för dig som vill betala av bilen i lugn och ro. Kom dock ihåg att ett lån alltid måste betalas tillbaka, ränta inkluderat.

Sälj bilen du har

Om du redan har en bil kommer du förhoppningsvis att få ut en del av denna. Pengarna som du får in kan du sedan använda till din begagnade bil. Även om du inte får det fullständiga beloppet kan du alltid använda det du tjänar som grund till ett bra bilsparande.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*