Anlita en jurist vid biltvist

Att köpa begagnade bilar och andra fordon är idag väldigt vanligt. Majoriteten av alla bilägare väljer andrahandsmarknaden, just för att slippa betala fullt pris. Bilarna som finns begagnade är fortfarande i mycket gott skick, många som helt nya. Däremot finns det en risk att bli lurad – åtminstone om du handlar från privatperson.

Har du köpt grisen i säcken och hamnat i en tvist med bilhandlaren kan du anlita en biljurist. Här är det viktigt att du väljer en advokatbyrå med många års erfarenhet av branschen och som kan hjälpa dig med ditt specifika fall. Hos advokatfirman magnussonlaw.com/se/ kan du bland annat få hjälp med arbetsrätt, bank och finans, entreprenadrätt, fastighetsrätt, försäkring, tvistlösning och mycket mer. Vid en tvist kan advokatfirman hjälpa dig att komma vidare!

Vilka rättigheter har man vid köp av begagnad bil?

När du köper en begagnad bil är du inte helt utan rättigheter. Något som många tror. Väljer du att köpa från en bilhandlare har du som privatperson alltid rätt att ta upp och klaga på fel som är ursprungliga.

Tittar vi sedan på konsumentköplagen har du hela 3 år på dig att anmärka om eventuella fel som har funnits i bilen i samband med köp. Observera att inte alla fel kan reklameras.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*